martes, 11 de noviembre de 2014

Visita al MNAC

Durant la setmana de pràctica i reflexió educativa, els alumnes d'educació infantil de tarda hem realitzat una visita guiada pel Museu Nacional D'art de Catalunya.

Els alumnes ens hem dividit en dos torns, el primer ha sigut a les 15:30 i el segon a les 16:00, com a la divisió de grups a classe.

La visita va durar una hora i quart més o menys. La visita ha constat d'una breu explicació d'unes obres d'art. L'explicació d'aquestes obres han sigut dedicada per nosaltres però com si fóssim nens d'educació infantil. Al acabar l'explicació de cada obra, anàvem realitzant una part pràctica, que constava d'unes activitats, per tal d'entendre i poder experimentar els material del qual estava fet l'obra.

Els materials que hem treballat, han sigut: El fang, la pedra, el metall... I les activitats que hem realitzat han estat: Observar els diferents punts de vista d'una escultura, les diferents formes o textures de la pedra, formar una escultura amb plastilina, a partir de la música que ens han posat, entre d'altres.

Ha estat una gran activitat i una manera diferent de veure una exposició d'art.


Una tribu a la sortida del Museu, emocionades per la fantàstica visita.







No hay comentarios:

Publicar un comentario