martes, 11 de noviembre de 2014

PARADIGMA ACTUAL

Durant el primer semestre del primer curs del grau d'Educació Infantil a Blanquerna, hem realitzat l'assignatura d'educació Física. Dintre d'aquesta hem de realitzar tres reflexions sobre aquest àmbit.

La primera reflexió que hem hagut de realitzar ha estat: EL PARADIGMA ACTUAL. Hem hagut de refer l'educació actual, per una educació que des del nostre punt de vista serà la millor, i intentar inculcar-ho als nostres futurs alumnes.

Primerament, ens hem inspirat amb aquesta frase, per explicar les diferències entre l'educació actual i la futura educació. Aquesta ha estat la frase: Espléndido se ha logrado , salvo por aquellos que se atrevieron a creer que algo  dentro de ellos fue superior a las circunstancias.”- Bill Barton. 

Per apartats, hem intentat reflectir els conceptes que pensem que no són correctes de l'educació actual i les hem comparat amb la veritable idea que nosaltres volem per ensenyar als nostres futurs alumnes.

Per últim vam realitzar un vídeo amb imatges i frases, que reflecteixen les idees claus del nostre treball. Aquí us el presento:











Espero que us hagi agradat i que hageu après molt de les idees que hem volgut transmetre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario