sábado, 22 de noviembre de 2014

Copyright & Creative Commons

En la última classe de Gtic, vam estar parlant sobre la importancia de la privacitat de continguts en una pàgina o lloc web. Vam estar parlant i adquirint conceptes sobre la llicència Creative Commons i el Copyright.


Què són?


Copyright: serveix per evitar que altres autors puguin plagiar la teva obra, i per tal de confirmar que la teva obra és teva i no que també l'hagis pogut copiar. Aquesta llicència és representada per aquest símbol: 

David Wees




Creative Commons: és un tipus de llicència que permet a altres persones la possibilitat d'utilitzar els teus conceptes que has creat en la teva pàgina web. Aquesta llicència és representada per aquest símbol:


Creative Commons


Tots aquells articles i entrades a qualsevol pàgina web, estan completament reservades pels drets d'autor. Per tant, en el cas de no contenir cap d'aquests aspectes està totalment prohibit la utilització de cap informació establer-ta.

Encara que amb la Llicència Creative Commons pots agafar la informació d'aquell bloc, es obligatori citar a l'autor d'aquella creació. En qualsevol imatge, text, música, so, agafats i enganxats al teu bloc és molt important que la gent se n'adoni que la creació no es teva sinó del propi autor.

Com incorporar les Creative Commons al teu bloc?

  1. Entrar a CREATIVE COMMONS.
  2. Clicar a la pestanya "Licenses" i "Choose a License".
  3. Omplir el formulari.
  4. Copiar el codi HTLM i copiant-ho al bloc.












TIPUS DE LLICÈNCIA:











Fins aviat Lectors!!!!!








No hay comentarios:

Publicar un comentario