sábado, 1 de noviembre de 2014

TWITER

Què és?


Twitter és un programa web que permet enviar missatges de text de manera pública de curta longitud, amb un màxim de 140 caràcters. Aquests missatges se'ls anomena tweets, que es mostren en la pàgina d'inici del propi usuari.



Com funciona?


Primer de tot cal entrar a la pàgina web: TWITTER. i registrar-se.

Un cop registrada, cal introduir el nom d'usuari o el e-mail i la contrasenya i ja podràs entrar.


Per començar, cal escriure un tweet. Fent clic a la pestanya; "Tuiteja" al costat de la foto de perfil a la banda dreta a dalt.


Seguidament cal començar a seguir els teus seguidors. Buscant el nom de la persona que vols seguir i clicant a la pestanya "Segueix" i esperar si ell vol seguir-te que per mitjà d'una notificació ho rebràs.

A la pàgina principal trobaràs tots aquells tweets i retweets que han publicat els teus seguidors. Sota de cada publicació hi han tres símbols: una fletxa, per poder respondre al teu seguidor, dues fletxes, per retuitejar la publicació (és com un "m'agrada" al Facebook) i per últim una estrella, per qualificar-les com a favorites.

Com compartir Twitter al teu Bloc?

  1. Entrar a Twitter. 
  2. Fer clic al teu perfil (a la part de dalt a la dreta, on es veu la imatge de perfil), a la pestanya que posa "Configuracion".
  3. A la part esquerra apareix un menú has de fer clic on posa "Widgets".
  4. Clicar a la pestanya "Crear Nuevo". Omplir les diverses caracteristiques que et mostren i tornar a clicar a "Crear Widget".
  5. Sota de l'imatge, apareixerà un codi HTLM, l'has de copiar i pegar.
  6. Anar al teu Blog. Al apartat on apareix "Diseño" i fer clic a "Añadir un gadget" i buscar un gadget que posi "HTLM/JAVASCRIPT" i enganxar el codi del Twitter.
  7. I finalment trobaràs al teu bloc, el Twitter.

Twitter per a ser un bon mestre?

Des de la meva opinió, crec que una mestre ha d'estar alerta de tot el que succeeix al món, tant en l'àmbit de l'educació o en altres àmbits. Des de Twitter, pots assabentar-te de moltes coses i fer que altres persones, com els propis alumnes, és important que també entenguin les diverses situacions que passen al seu voltant.

En el meu cas, també m'he creat un Twitter, com a futura mestre, per seguir totes les noticies importants. Aquí us el deixo, per tal de que em tuitejeu i em seguiu! El meu twitter.





Fins aviat Lectors!!!







No hay comentarios:

Publicar un comentario