lunes, 10 de noviembre de 2014

Excursió per Collserola.

Aquesta setmana, durant els dies 10 i 14 de novembre. S'ha realitzat a la Facultat de Psicològica Ciències de L'educació i l'esport, la setmana pràctica i reflexió educativa. Cada dia, s'han realitzat una sèrie d'activitats, conferències, tallers, i entre elles l'activitat que explicaré a continuació.

Avui, hem fet la primera activitat de la setmana. Han participat els alumnes d'educació Infantil de torn de matí i de tarda de primer de carrera. Ens hem organitzat per "tribus", es a dir,  grup de persones de 7 o 8 membres. Ens hem desplaçat a Baixador de Vallvidrera, on hem començat a caminar fins arribar a Sant Cugat.

El mestre del mòdul en Txema Còrdoba, ens va proporcionar una sèrie de pistes, explicant el camí i unes preguntes que havíem d'anar contestant mentre observàvem la naturalesa i l'entorn.

Malgrat els km que vam arribar a fer, les dues de les tribus ens vam perdre, que l'excursió va durar més temps del que estava previst, però totes les tribus vam arribar molt satisfetes del treball i l'esforç que vam fer durant la sortida.











 La sortida des de Vallvidrera. Totes amb una cara de felicitat.










L'arribada a l'estació dels ferrocarrils catalans de Sant Cugat, amb una cara de complet esgotament.




Us convidem a disfrutar d'aquesta fantàstica excursió. Podeu realitzar-la amb amics i familiars!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario