lunes, 13 de octubre de 2014

L'endevinalla.

Durant l'última classe de GTIC, hem estat utilitzant i practicant amb l' editor de vídeos de Youtube.


Que és?

L'editor de vídeos del programa YouTube, és una eina on-line, i molt senzilla d'utilitzar. Té una única funció, que és la de crear vídeos i poder editar-los des de qualsevol dispositiu, siguis on siguis.

Per començar a utilitzar-ho, només has d'estar registrat amb un compte Gmail, obrir el teu canal de YouTube i descarregar les imatges i els vídeos procedents de Fotos de Gmail. En aquest editor és poden posar transicions, text i música. La música, ha de ser les que YouTube té establertes, ja que per motius de drets d'autor no està permès utilitzar cançons.

Per tal, de saber utilitzar-ho en un futur, ja que és molt important saber editar vídeos per ser una bona mestra, ens hem reunit entre dos o tres persones per realitzar una activitat. L'activitat ha estat crear una endevinalla en format vídeo, per mitjà d'aquest programa. Aquests han sigut els passos que nosaltres hem seguit:



Per començar a crear el vídeo, hem clicat a "CREATOR STUDIO", situat a la part dreta quan fas clic al teu perfil.



Seguidament, hem anat a l'apartat de "CREAR" i a "EDITOR DE VÍDEO"




Per últim, hem posat títol al vídeo i hem descarregat les imatges necessàries que prèviament les havíem penjat al Fotos del Gmail. 


Fotografia 1

Quan teniem totes les imatges, organitzades tal i com nosaltres desitjàvem, l'hem publicat al nostre canal de YouTube.





I aquest ha sigut el nostre projecte final:



Aquest treball ha estat realitzat per Sandra Ruiz i Natàlia Muñoz.

https://www.youtube.com/watch?v=3zitdo_9wXw