martes, 28 de octubre de 2014

Feedly

Què és?


Feedly és un agregador de noticies d'aplicacions per a diversos navegadors web i dispositus mobils, també està disponible com un servei basat en un núvol. Agrupa diverses noticies, que un usuari pot personalitzar i compartir amb altres persones.

Nosaltres, ens hem hagut de crear un Feedly. És una manera senzilla d'estar alerta a totes les noticies sobre l'educació o d'altres temes importants. Per ser educadora és molt interessant estar al dia de totes les noticies, tant d'educació com de cultura general.

Aquí us deixo un breu resum de com fer els primers passos a Feedly:


  1. El primer pas és registrar-se. Només et pots registrar a través de Google (tenint un compte Gmail) o per Facebook. (Segona Diapositiva).
  2. El segon pas, és agregar les notícies que més t'interessen al teu menú. Primer, hem de fer clic a "AFEGIR CONTINGUTS" i buscar el tema del qual volem la notícia. (Tercera Diapositiva).
  3. Quan l'hem afegit, donant-li al símbol "+", s'obrirà una pestanya a la banda esquerre de la pantalla. Allà el podrem posar a la organització del menú que desitgem o fer-li una nova carpeta. (Quarta Diapositiva).
  4. Per últim, per editar el menú, només has de donar-li a l'apartat  "ORGANITZAR", automàticament s'obrirà el menú en forma d'edició, on podràs esborrar, editar, o anomenar les noticies i categories. El llapis és per editar i la creueta per eliminar.(Cinquena Diapositiva)




Aquí us deixo la presentació de Google:











Espero que us hagi agradat i us serveixi de molt!! Fins un altre lectors!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario